Act In Fact Bilbranchen

At købe eller lease en bil er forbundet med mange følelser og forventninger.

Act In Fact gør det muligt for bilforhandlere at engagere sig personligt med sine kunder i større skala. Lige fra prøvekørsel til værkstedsbesøg og til næste bilkøb får I indblik i, hvad der skal til for at forbedre kundeoplevelsen i de forskellige kontaktpunkter.

Indsigt i hverdagen

Vores dashboards viser kundens tilbagemeldinger i realtid, så feedback naturligt kan inddrages i arbejdet med kunderne. I får et agilt redskab til hurtigt at reagere på kundens oplevelser, så der kan tages hånd om kunderne og øge værdien af forretningen.

Alerts og handling

En automatisk alert funktion sikrer, I får besked, hvis en kunde er utilfreds med noget. Det giver jer mulighed for at reagere med det samme, så I kan udbedre problemet og gøre kunden tilfreds igen, inden det er for sent.

I registrerer nemt den opfølgende dialog med den utilfredse kunde i Act In Facts proceshåndteringssystem. Så har I altid historikken på plads.

Benchmark med andre

Som importør af et bilmærke giver Act In Fact mulighed for at benchmarke resultater for deres forhandlere op imod hinanden. Det giver både hovedkontoret og den enkelte forhandler indsigt i, hvor der særligt skal sættes ind for at løfte tilfredsheden og oplevelserne blandt kunderne.

Overblik over kommentarer

Der er rig mulighed for at viderebehandle og efterkode de åbne kommentarer, der kommer ind fra kunderne. Det giver et tydeligt overblik i dashboardet over, hvilke områder I gør det bedst på, og hvilke områder der skal ske forbedringer.

Kontakt formere information