Act In Fact Ligaklubber

Sponsorers ønsker og præferencer til et kommercielt partnerskab skal imødekommes, hvis partnerskabet skal leve op til sponsorernes forventninger – så kontrakten gentegnes. Sponsorer kræver oplevelser og værdi, når de indgår et kommercielt partnerskab, og får de ikke det, kigger de andre steder hen for at opnå størst mulig effekt for marketingkronerne.

Act In Fact tilbyder professionelle sportsklubber en digital Sponsor Experience Management platform, der giver ligaklubber nem adgang til systematisk og løbende at lytte til deres sponsorer. Det giver vigtige indsigter, der skaber positiv effekt på væksten gennem fastholdelse af sponsorerne

Indsigt i hverdagen

Vores dashboards viser sponsorernes tilbagemeldinger i realtid, så sponsorfeedback naturligt kan inddrages i arbejdet med sponsorerne. I får et agilt redskab til hurtigt at reagere på sponsorernes oplevelser, så der kan tages hånd om sponsorerne og give endnu bedre oplevelser og samtidig øge værdien af jeres forretning.

Alerts og handling

En automatisk alert funktion sikrer, I får besked, hvis en sponsor er utilfreds med noget. Det giver jer mulighed for at reagere med det samme, så I kan udbedre problemet og gøre sponsoren tilfreds igen, inden det er for sent.

I registrerer nemt den opfølgende dialog med den utilfredse sponsor i Act In Facts proceshåndteringssystem. Så har I altid historikken på plads, når der skal evalueres og gentegnes med den enkelte sponsor.

Benchmark med andre

I får mulighed for at benchmarke jeres egne resultater op imod de øvrige ligaklubber, der også benytter Act In fact til at måle deres sponsoroplevelser. Det giver jer indsigt i, om jeres ligaklub er bedre eller knap så god til at onboarde nye sponsorer, at afholde MatchDay eller netværksmøde end andre ligaklubber inden for fodbold, håndbold, ishockey eller basketball.

Overblik over kommentarer

Der er rig mulighed for at viderebehandle og efterkode de åbne kommentarer, der kommer ind fra sponsorerne. Det giver et tydeligt overblik i dashboardet over, hvilke områder I gør det bedst på, og hvilke områder der skal ske forbedringer.

Kontakt for mere information